كفپوش- FM

كفپوش M.F

E.M.FLOOR MORTAR

کفــپوش FM نوعي کفپوش سيماني است كه براي حصول سطوحي صاف ، زيبــــا و پر مقاومت طراحي شده است. اين كفـــپوش با حصول مقـــاومت نهــــائي 800 کيلوگرم بر سانتي متر مربع تركيبي مناســـب براي عمليات کف سازي سازه مي باشد . با استانداردهاي زير مطابقت دارد:

 ASTM C94 ، ASTM C348 و CRD-C62-96

 

خواص و اثرات :

1- داراي انبساط كنترل شده و بدون انقباض مي باشد .

2- سهولت اختلاط با آب .

3- حصول رواني مطلوب بدون نياز به مواد افزودني .

4- به سرعت سخت مي شود .

5- مقاومت نهائي حدود 800 کيلوگرم بر سانتي متر مربع

6-مقاوم در برابر سيکل هاي يخبندان و ذوب

7-نفوذناپذير

8- غير قابل اشتعال

9-غير لغزنده

10-عدم توليد گردوغبار

 

موارد كاربرد :

1-کف سازي کارخانجات و سالن ها

2- کف ســازي محيط هاي ورزشي و تفرجگاهها

3-کف سازي سردخانه ها

4- نيروگاهها و پالايشگاهها

5-ايستگاههاي مترو و راه آهن

6-فرودگاهها و بنادر

7- مرمت كف هاي قديمي آسيب ديده

 

ميزان مصرف :

براي پوشش يک متر مربع به ضخامت يک سانتيمتر 15 الي 20 کيلوگرم کفپوش پايه سيماني مورد نياز مي باشد .

 

روش مصرف

سطوح محل اجراي کفپوش FM  مي بايست عاري از هر گونه چربي و گرد وغبار يا اجزاء سست گردد.

در صورت اجراي کفپوش در محل هائي كه امكان جذب آب دارند مي بايست سطح زير كار مرطوب گردد و آب اضافي روي سطح نباشد. سپس پودر كفپوش FM را به وسيله همزن برقي (دريل+پره) يا بتنير با آب مخلوط نموده و پس از اختلاط كامل با آب و حصول رواني مناسب ، مخلوط حاصله را روي كف ريخته و عمل ماله يا شمشه كشي را شروع مي كنيم.اين كار را با استفاده از ماله هاي مكانيكي هم ميتوان انجام داد. به محض گيرش اوليه مي بايست عمليات آب پاشي كف شروع شود و تا 48 ساعت  كفپوش اجرا شده مرطوب نگه داشته شود سپس عمليات كات براي ايجاد درزهاي انبساط آغاز كنيد.لازم به ذكر است در صورت لزوم مي توان تمام مقاطع را ساب زد.

 

توجه 1: هرگز در دماي زير 5 درجه سانتيگراد كفپوش FM را اجرا نكنيد.

توجه 2: در صورت گرم بودن هوا و تابش مستقيم نور خورشيد بر روي سطح ، از تبخير سريع آب كفپوش اجرا شده جلوگيري به عمل آوريد.

 

مشخصات فيزيكي وشيميائي :

حالت فيزيكي: پودر

رنگ : خاكستري

PH : 8

وزن مخصوص خشک : 1.5 گرم بر سانتي متر مکعب

وزن مخصوص ملات : 1.8 گرم بر سانتي متر مکعب

يون كلر : ندارد

قابليت انحلال : در آب

 

ملاحظات :

مدت نگهداري : يك سال در بسته بندي اوليه

شرايط نگهداري: دور از رطوبت

نوع بسته بندي : كيسه 25 كيلوگرمي

بهترين دماي نگهداري :  15 الي 25 درجه سانتيگراد